Cesar LoveYou . . <33

Hej

igår var det sista gången jag red cesar. Det var kul och sorligt. Jag hoppade. När man hoppar med cesar så är han så att han  vill springa förbi hinderna hela tiden men det var kul ändå. Man måste bara säker så är han säker. För jah har ramlat av honom innan och då skulle jag hoppa ett hinder som inte hade väggen till hjälp så att han inte kunde springa förbi och då blev det fel med gallop språnget så han kunde inte hoppa så han vägrade och på nått konstigt vis var jag på marken :s Men igår så hoppade jag 70cm (högt för att vara han) och då vägrade han en del innan han hoppade men sen så satte mikela upp två bomar så att han inte kunde gå för bi och då var han tvungen att hoppa, det blev konstigt första gången:)
Sen så hoppade jag några hinder när det var tre hinder på rad. det var kul för det blev små skutt.Vi red i en timme och en kvart tp. jag red länge för det var sista gången.
Sen så sa jag hej då:'(((




KommerAlltidAttÄlskaDig

♥Cesar♥

hej då // amanda♥

Hoppning med cesar

Hej

18 augusti

då hoppade jag med cesar. Vi var i ridhuset för vi trodde att det skulle regna med det gjorde det aldrig. men det finns bättre hinder där och roliga hinder. det är oxå mke större än padocken. när vi hoppade så tog miicka lite kort och filmade. det var kul att hoppa med han men jag ar lite sjuk så jag orkade inte hoppa så länge. jag kanske hoppade i en halvtimma ungefär. jag tog inte tiden men det kändes så. Men cesar han är en sån ponny som inte tycker att det är så jätte kul, men så när man kommer till hindret så springer han åt sidan ibland. så vi satte en bom bredvid hindret så kunde han inte gå åt sidan :))

Bild

Film

 


 




Hejdå <33

hej <3

här har ni lite bilder :DD
klippt mej ?? :)
hahah
herrå<33

Maaajja, x''d























Häär maaajja x'''d
hahah, dina bilder, ;))
//Maaajja, x''d <3

puuss puss dååe, :DD

gå in på MileyCyrusInMe.Blogg.Se alla,! :DD

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0