Ridning

Idag så följde jag med till Nääs på morgonen för att rida lite men jag fick rid mer än vad vi trodde, Bara för att blixten fick platåskor och jag fick springa upp till stallet för att hämta hovkratsen. Efter det så var det jag som red hela vägen jag tror inte att miicka tkte att det var så jobbigt att gå. Det var härligt att rida ut för det var snö :)
Efter det så fikade vi på nääs egna lilla café jag tog varm oboy och lite godis som jag inte vet vad det var för nåt men gott var det. Sen så hade vi insläpp och jag tog Joe och blixten de var jätte snälla mot mig:D
och nu sitter jag här typ♥

♥bilder som vi tog♥










♥amanda♥

Vad är livet utan vänner

Varför just jag ?
tack så mke du som valde.
I sexan så rasade typ allt samman för mig och
inga var en riktig vän
alla var falska
bara för att man inte visste vad
som var coolt
när det var en ny skola så var det som
att börja om på nytt igen
men nu i sjuan har allt hamnat på
plats verkligen
Man har fått de bästa vännerna som man
kan få och inte det bästa klassen men vem bryr sig
nu är det bara att njuta och inte gnälla
hoppas det finns nån där ute som
har det så bra som mig <3

När man är med sina vänner
ska man kunna prata om vad
som helst
ingen bryr sig om vad man pratar
om bara det är kul och
att man inte sårar nån
det här har jag
kul
just
nu
<3


♥amanda♥

Vardagen tillbaks igen

Igår så sov jag över hos emma och somnade inte fören tre och vaknade halv tolv så sov ganska länge ändå. Sen gick vi hem till mig och jag damsugade och emma kollade på eller hon spelade på min mobil. Efter det åt jag nudlar med kyckling smak och emma mackor. Sen kom denice och hämtade oss och körde oss till stallet för jag skulle ju rida och då fick emma komma med och jag rider ju i en grupp fast jag har blixten. men det var en jobbig övning man skulle ha jätte korta stigbyglar och det gick ut på att vi skulle öva på vår sits, men blixten var inte så arbetsvillig och då började gråta. Inte rikitigt min stil men jag gör det när jag blir riktigt förbannad och det blev jag.

Idag så var det det första dagen i skolan och då så började vi 08.20 och slutade 15.20 för vi gick efter vårt nya schema och det har varit en kämpig eftermiddag för hade lite ont i huvudet och sjukt trött, på morgonen var jag jätte pigg men jag tror jag var lite övertrött :P

Imorgon så ska jag nog rida blixten om det inte blir nån ändring. Och ens kompis får inte rida så man får väl vara själv fast det är jag ju van vid så det gör inget.

lite bilder jag bjuder . . <3





♥kram amanda♥

Ny header

Nu har jag gjort en ny header fast den blev lite för liten men när man gör den större så blir den för stor så orkar inte krångla med det ist så har jag pratat med min älskliiing och kunde inte vara med henne idag så ska vara med henne imån. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag slappa tror jag. men jag fattar ingenting vet inte när jag ska börja skolan alla andra ska tp börja på tisdag och då är det logiska att jag oxå ska det då men mamma säger att vi börjar imån. Varför skriver aldrig våra lärare  när vi börjar!!!! de gör aldrig det så ska jag ska man stanna hemma bara för att de inte har skrivit så ja det gör jag.

Bjuder på lite bilder. . . <3



längtar efter sommaren . .

förra vintern



haha det var en skön vinter :D

♥Abrazos y besos Amanda

RSS 2.0