Blixten 29 mars

I Torsdags red jag Blixten och Mikaela följde med. Hon fotade mig och Blixten under ridpasset som Mikaela höll och ute på ängen där jag galopperade. Ridpasset i paddocken gick bra. Vi gjorde framdelsvändning i skritt och trav, men han var dålig i traven... Sedan tränade vi på att rida halvt igenom (som en åtta) och byta till rätt galopp när man hade kommit in i det nya varvet (från galopp), alltså jag galopperade med honom hela tiden under den övningen. Sedan så red vi ut på ängen en liten stund. Där galopperade jag med Blixten - det var riktigt härligt!






Hoppning med Blixten: söndag 25 mars

Nu har jag äntligen fixat filmerna från förra veckans när jag och Mikaela och hoppade med Blixten i lugnet, så här är dem!





Tröjan du hatar♥



♥Chao Amanda♥

Dagens outfit♥









♥Chao Amanda♥

Randoomm bilder !!

♥Chao Amanda♥


Bikinis ♥




♥Chao Amanda♥

Kawaii stil ♥

♥Chao amanda♥


Rolig dag med maja









Fotograf: Mikela Andréasson

♥Amanda♥

Tävling på Nääs

Idag var det tävling på nääs. Det var en clear round. Man får en rosett om man är felfri. Som jag har sagt innan så är ju blixten halt eller han är inte deet längre men han är på god väg till frisk, och jag skulle ju hoppa med honom igetligen men jag fick ta en av ridskolehästarna. Jag tog melody och hon är en bra hopphäst även fast hon är väldigt slö och envis. När jag red fram så fick jag använda spö väldigt mke och ibland lyssnar hon inte ens på spöt. Hästar borde vara rädda för spön ju. När jag skulle hoppa så ville hon inte komma fram i galopp så jag tänkte att jag kunde trava in på det första, bara för det så vägrade hon. Men jag tog ett varv och hon gjorde felfri fast jag fick ingen rosett för hon vägrade. Sen var det en tjej efter mig som skulle ha melody och när hon skulle hoppa så vägrade hon så mke så hon fick avbryta :( Nu har jag varit och kollat på mästerkatten i stövlarna as rolig. Rekommenderar!!

Ridoutfit


film (lite dålig kvalitet)


♥Chao Amanda♥

Dålig uppdatering

Jag vet att det var länge sen jag uppdaterade här men det är för jag har inte varit inne mke på datorn på länge och jag ser det som en bra sak. Det är inte bra för mig att vara inne på datorn jag får väldigt lätt huvud värk:s Och nu är då min sötnos borta men man ska inte sitta och sura för hon ska få ha sin semester. Och min andra älskliing var sjuk idag och var hemma så jag var med amanda och alva. De är riktigt goa vänner och supersnälla. Idag i skolan så var såklart typ alla våra lärare sjuka men vi fick ha ingen lärare till 9.00 för då hade vi henrik och hade svenska prov. Sen efter lunch så hade vi halvklass, först musik och sen hade vi ea utan lärare ägde men måste dra till stallet och ta hand om blixten ♥







♥hejdoii amanda♥

RSS 2.0