hej

Jag tänker faktiskt att köpa denna eller önska mig då i julklapp
, annars så skulle jag såklart vilja ha iphone 5
men det var för dyrt så denna kan jag gärna ta ist :)



HTC Wildfire S

kram♥

Gårdagen :)

hej

igår så följde jag med till stallet. mikaela skulle rida på blixten. Hon ville att jag skulle följa med bara för att jag skulle ta kort när hon red. Men det är ju kul att ta kort så jag följde med ändå. För det fanns inget att göra hemma mina kompisar hade annat för sig just idag. fast jag det var ingen ide att vara med kompisar för efter det så skulle vi till allum och det var kul, faktiskt innan det så hämtade vi då christina då men. På allum köpte jag ett par mörkbruna stövlar med lite snörning fram eller det var mamma då som köpte det jag köpte en mörk röd bh med spets på 50 kr haha billigt!! :D Mamma köpte också ett par svarta leggins. det var gårdagen haha gillar det att skriva fula gamla ord :)

bilder kommer!!


Minnen

hej

nu har det varit en seg skol vecka och det har varit tröök fast det är ju alltid kul att träffa sina kompisar men inte min klass kompisar för de är jobbiga störiga och högljuda, de gör ju slut på en direkt. Bara en liten skola dag så blir man supertrött. Igår var jag så trött att jag somnade i emmas knä emma spelade och då tog jag ett täcke och la mig i hennes knä och sen tog det en stund och jag somnade i en hel timme. jag känner mig som en dålig kompis som somnar. Fula klass fast vissa är ju snälla och förhoppningsvis tysta fast det händer ju inte så ofta. idag på matten blev våran jätte arg bara för att killarna sprang omkring och busade. hon skrek ut men det blev typ tyst i 5 min sen började de igen. Så nu är jag trött igen. nu sitter jag här och målar mina naglar:DD fast jag lackade de bara jag gillar när de är naturliga och inte massa ful naglack som går bort typ direkt.

men nu har jag varit inne lite på nääs hemsida och kollat och hittade fina bilder:D

sötnosen jazz<3

hoppas du har det bra i häst himmelen<3

kram amanda♥

:''(((

Hej
kollade upp lite nyheter ooch hittade den här :(( det är fruktansvärt :'''(((
hästen ramlar ihopp på banan av hjärtatack. Stackarn, Hoppas den får det bra i hästhimmelen.
Eller det var miicka som såg det först på facebook.
Undrar varför just nu och hur:C

kram <33

Mitt lov

Söndag:
Jag och emma skulle skrämma andra som gick en bana på nääs i parken.  Vi hade redan sminkat oss innan men man kunde göra det där men orka. Fast vi tog lite blod sen. Det torkade sen och blev bajs så att det kliade. Vi fick sitta på en grav och så var det en mashall där och på den låg det en fejkhand men det såg ut som den var äkta och att det var någon som skulle dra ner än det var asläskigt. Men vi skrämmde några iallafall:D

Jag

läskig jag vet Hahah x)
Måndag:
Var med emma och sen så kollade hon på mig när jag hoppade med blixten det gick så där han är ju snabb eller han är snabb som blixten haha <3 sen när jag kom hem så sov jag över hos maja och elin. kul x)
jag är den i blått på excelsior


b
Tisdag:
var med maja till 12 sen kunde jag inte andas typ och gick hem och kollade på depsrate housewivse första sesången:)
onsdag:
Sjuk.
torsdag:
Var fortfarande sjuk lite men emma kom över ändå. Vi pratade lite om vad vi har gjort;) sen så badade vi min hundar frida och buster. Frida ville inte stå still men det ville buster men det tog typ 10min att ta in honom i badrummet. Sen kollade vi på film. Vi kollade på aquamarine fast jag har sett det typ massor med gånger innan på min mp4 :d sen stack hon skulle väl till nånstans.
Fredag:
gjorde typ inget men på kvällen eller kl 8.30 så följde jag med till stallet var där till sist 22.00. men det var kul det är alltid kul att vara där utom att det är gigantiska spindlar där då.
lördag.
matilda, anett och hanna kom till oss fast då var ju förstårs selma med:) sen så åkte vi till stallet för rebecka och hanna skulle rida på blixten och drulle. blixten var as seg. men drulle gick super fint.sen så stannade rebecka och hennes familj till middag det blev tacos. Matilda anett och selma sov över.
Idag:
Matilda och Co stack 12 sen var stallet nästa. Kul då :DD jag fick rida och slapp att fodra hela stallet. han var snäll idag när jag tog spöt fast använde det inte behövs inte. Sen så red jag och dinne ut hon var på drulle. miicka, mamma och hundarna gick efter. sen hem och år rester från igår och nu sitter jag här <33

kram amanda♥

RSS 2.0